mandag 25. april 2011

Vårens pirrende vind over Østensjøvannet

Skjærtorsdag var jeg på tur til Østensjøvannet sammen med gode venner i Drammen Fotoklubb! Forventningene var store og store øyeblikk ble det i tråd med at det var Påskehøytid! Her er et av høydepunktene! (Sikkert for aktørene også!
Får jeg lov til et lite besøk?

Og svaret var ja!


Dette går jo utrolig bra selv om det var både oppover og nedoverbakke!

Her er det hele over!
Har selv en erfaring med at sivhøner ikke er lett å få øye på,men nå er det vår, og naturens drifter gjør at de tydeligvis gir blaffen! Ting er viktigere enn å kikke etter om noen nysgjerrige fotografer står å glor på! Dette ble jo en spennende opplevelse for en høytids stemt fotograf som stod klar med Camera og 400mm L objektiv! Lyset var perfekt og vinkel ganske god for å dekke vårens begiven'het'. Fruen bøyet hodet som et signal på at hun hadde visse planer og en villig hann var ikke vond å be! Så får tiden vise om det blir noen nye arvinger eller om det bare ble en kortvarig nytelse! Det var nytt å se hvordan hunnen bøyde hodet ned i gjørma. Hodet forvant nesten. Vi kan vel kanskje kalle det et C moment. For fotografen var det moro å være på rett plass til rett tid,innstillingene på kamera ble ikke så verst de heller. Her har dere noen av bildene! Ellers vel overstått med en fantastisk påske!!!!

4 kommentarer:

 1. Så artig Børre og Sivhøner som er så fine med det røde og gule nebbet. Så faktisk ungene til noen av de for noen år siden.

  SvarSlett
 2. Dette ble en kjempefin serie, Børre! Skal bli artig og inspirerende å følge bloggen din fremover.

  SvarSlett
 3. Veldig fine bilder og blogg,Børre..!!!..:-)
  Du er så utrolig flink med bilder og her kommer du nok til å få mange besøk..:-) Lykke til og vi sees plutselig på Marienlyst...
  Mvh Alexander

  SvarSlett