søndag 24. april 2011

Dette er min første blogg!

Ønsket et sted å legge ut mine bilder som  er bare min side! Har tatt bilder i noen år og det begynner å bli en del fine bilder synes jeg! Moro er det å gå på jakt ,plutselig dukker det opp noe spennende! Og denne falt jeg paddeflat for! Bildene er tatt på Linnesstranda nærmere bestemt ved Dynodammen. Bent Ellingsen som jeg denne dagen traff på fugletårnet (vi treffes ofte der ute) fortalte at Jens Erik Nygård hadde sett padder ved Dynodammen. Det hadde Bent også sett. Dette hørtes spennende ut og vi tok turen bort.  Det boblet av ivrige og parringslystne padder ved dammen. For å komme nærmest mulig innpå og for det beste lyset gikk vi rundt dammen og jeg tok meg ut så langt jeg kunne. Det så ut til at en padde ble nysgjerrig på meg,ikke vet jeg, men den svømte nærmere og nærmere og tilslutt var det ikke mange meterene mellom oss. Prøvde å få så lav vinkel som mulig og da var det bare å fyre løs! Og her er et av resultatene. Har aldri kommet i slik posisjon av disse spesielle skapningene. De er jo ikke akkurat pene,men de har sikkert en mor som liker dem!

10 kommentarer:

 1. Gratulerer med bloggen Børre. Her er det bare å følge med:)

  SvarSlett
 2. Takk skal du ha Anne! Dette er helt nytt for meg,men spennende! Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 3. Så artig :)Gleder meg til å følge deg og de flotte bildene dine! Lykke til!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med bloggen.

  Klart du må ha en egen blogg. Er en utmerket måte å vise fram noen av sine bilder på.
  Blir spennende å følge deg videre.

  Ketil

  SvarSlett
 5. Du har en god egenskap med å være tilstede på rett sted til rett tid Børre. Jeg vet du bruker mye tid og energi på dette og gleder meg til å se fortsettelsen på en flott blogg av dyktig fotograf.

  Helge Johansen

  SvarSlett
 6. I just found your blog and want to say thank you ! It is really nice post thanks for sharing and just keep up the good work !


  greenbaypackers | philadelphiaeagles| pittsburghsteelers|newyorkgiants  SvarSlett