mandag 26. mars 2012

Mink på Linnesstranda!

Minken koste seg i den lave kveldsola og fisket. Fikk mange fisk,men plutselig kommer en rival og minken får panikk,flykter unna og kaster seg i vannet rett mot oss to som står på andre siden av Lierelva. Den svømmer og kommer bare noen meter fra oss før den bøyer av til høyre for oss. Minken er i utgangspunktet ikke et naturlig dyr her og er til stor skade for fuglene i området. men den er jo fin også selv om jeg ikke kan tenke meg å gå i minkpels! Den hadde et stygt sår bak på nakken. Slike opplevelser er topp for en fotograf og her er noen av de mange bildene!










Ready for skarv take off!!!






søndag 25. mars 2012

Snømus på Linnesstranda

Dette var ekstremsport og ta bilde av denne kjappe lille og slanke tassen! Oppdaget den ute ved fugletårnet og den fløy under og over,alltid i bevegelse på leiting etter mat! Vet ikke hvor sjeldent dette er,men fryktlig morsomt å møte på . Det er også et ellement at lyset var en utfordring!Flott opplevelse og god trening!



Den hvite halen viser at dette er ei snømus! Røyskatten har mørk haletipp har jeg forstått!




mandag 19. mars 2012

Bilder fra min tur til Oscarsborg festning

Dette er noen av bildene fra en fin tur sammen med min gode venn Svein. Han er et oppkomme av kunnskap om stedet og dets historie,og jeg er heldig som får høre mye nytt og interessant. I bildene mine gir jeg utløp for mine inntrykk , håper dere liker dem. Lykke til!!!








mandag 12. mars 2012